Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: Hemmapremiär på GPP IP


ÖSK Söders damer spelar senare idag sin första hemmamatch i årets div 1-serie. Motståndarna IK Rössö från Uddevalla är än så länge okända i sin kapacitet som motståndare. Klockan fyra i eftermiddag lär vi veta mer om den saken.

Söders damer kommer spelsugna efter en mindre bra insats i seriepremiären i Lidköping. Nu är det upp till revansch som gäller för att laget inte skall känna sig frånkörda innan serien knappt ens börjat.

Inför hemmapremiären kan man som vanligt läsa på lagets hemsida hitta en liten intervju med lagets tränare Niklas Christensson samt den här gången även med årets första (serie)målskytt Josefine Zandén.

ÖSK Söder Dam: Hemmapremiär

Till matchen har följande spelartrupp kallats: Stina Koskilampi (mv), Ebba Andersson (mv), Hanna Persson, Rachaelle Swami, Emma Pettersson 99, Eila Wennerholm, Wilma Franssila, Amanda Hanna, Matilda Olaisson, Vanessa Mujic, Agnes Andersson, Anna Meijer, Olivia Puhls, Emma Pettersson 00, Josefine Zandén, Caroline Zandén (k) och Emy Karlberg Traav.

Inga lånespelare från KIF Örebro vad jag kan se. Men ingen av de två spelade igår så det är möjligt att de kanske dyker upp.
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.