Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U19: ÖSK tar emot Vasalund

ÖSK U19 inleder i kväll helgens ÖSK-aktiviteter med en hemmamatch mot Vasalunds IF. ÖSK skriver på sin webbplats, att man kunnat ta ut en stark trupp med bland annat A-truppspelarna Arvid Brorsson och Alfred Ajdarevic. För tillfället är spelprogrammet fritt från U21-matcher, vilket öppnar för matchande i U19. För Alfreds del undrar jag om det faktiskt inte är den första gången han är med i ÖSKs U19-lag.

Matchtrupp: Gustaf Franck (mv), Douglas Bjäresten (mv), Oscar Sandberg, Viktor Franssila, Alex Hahne, Jonathan Aronsson, Isac Eklöf, Kevin Johansson, Viktor Walldén, Rodin Deprem, Edwin Lundqvist, Oliver Kåhed, Adam Leijon, Dennis Koss (U17), Arvid Brorsson och Alfred Ajdarevic.

Motståndarna från Vasalunds IF brukar komma med starka juniorlag – ofta med inslag från spelare som tidigare representerat någon av de ”stora” Stockholmsklubbarna. Seriespelet i årets juniorallsvenska har dock inte börjat så bra för dem. Det har inte blivit några poäng efter tre omgångar även om en knapp och sen förlust mot BP indikerar att det nog finns kvaliteter i laget. Dessutom kan man till årets meritlista lägga en övertygande seger i en av Ligacupens B-gruppspel.

Hemmalaget har väl inte heller övertygat i serieinledningen även om det gått bättre än vad det gjort för motståndarna. Det är upp till bevis som gäller i kväll för det svartvita laget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.