Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Herr: Storseger gav DM-plats

ÖSK Söders herrar utklassade sina seriekolleger från Pålsboda GoIF då de två lagen avslutade gruppspelet. Slutresultatet 8-1 till Söder talar om en klar klasskillnad.

Matchrapport på Söders hemsida: Söder lätt vidare i Eksjöhuscup efter vinst mot Pålsboda med 8-1. Efter 16 min ledde söder med 2-0 och det stod 4-0 i halvtid. Efter 4 byten i halvtid så gjorde Pålsboda 4-1 innan söder fick ordning på spelet igen. 5-1 i 68 min och 6-1 i 70 min, 7-1 i 85 min och 8-1 i 86 min. Målen gjordes av Davide, Mathias N, Igge 2, Sebastian N 2 och Samuel 2.

Matchfakta:
0-1 Davide Bracaglia
0-2 Cristian Ignacio Seoane Arata
0-3 Cristian Ignacio Seoane Arata
0-4 Sebastian Nilsen
1-4 Isak Johansson
1-5 Sebastian Nilsen
1-6 Samuel Ouattara
1-7 Mattias Norgren
1-8 Samuel Ouattara

ÖSK Söders matchtrupp: Mattias Norgren, Anton Landenmark, Jacob Fredriksson, Karzan Ali Pour, Alexander Lienius, Samuel Ouattara, Davide Bracaglia (k), Abas Hassan Ibrahim, Cristian Ignacio Seoane Arata, Albin Wahlquist, Sebastian Nilsen, Zlatko Zindovic, Nils Ränkeskog, Mathias Dimberg (!), Fredrik Lundgren och Andreas ”Lunkan” Lundgren (mv)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.