Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U16: Bortamatch mot J-Södra

ÖSK U16 spelar en bortamatch mot J-Södra annandag påsk. Till matchen har följande Matchtrupp tagits ut: Jacob Nilsson (mv), Alexius Bergquist, Aklam Mutebi, Bechir Elsgard, Algot Strömberg, William Björnsson, Lukas Parkedal-Stenfelt, Gabriel Moshél, Dino Salcinovic, Olle Brorsson, Jonathan Rasch samt 3 spelare från ÖSK Ungdom P01.

Ny och för första gången med i truppen är Aklam Mutebi – en mittfältare/kantspelare som kommit över till ÖSK från BK Forward.

De antalsmässiga förstärkningarna brukar normalt komma från U15-truppen. Men de är i Italien över påsken och det blir alltså i stället jämnåriga spelare från ÖSK Ungdoms breddlag som ansluter till matchtruppen.

Matchen spelas på Junebäckens IP med avspark kl. 11:45.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.