Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Herr: DM-avancemanget avgörs i Hallsberg

ÖSK Söders herrar och Pålsboda GoIF möts i morgon (annandag påsk) i en direkt avgörande match i årets DM-gruppspel. För Söder gäller det att inte förlora – kan de undvika det är de vidare och kan se fram emot att få bli utslagna av ett lite bättre lag längre fram i turneringen. Men med lite tur kan det bli några intressanta matcher på vägen. Pålsboda, med en två mål sämre målskillnad, måste givetvis vinna för att gå vidare.

Matchens spelas på konstgräset i Hallsberg och sparkas igång kl. 16:00.

Till matchen har Söder kallat följande trupp: Andreas Lundgren (mv), Karzan Ali Pour, Mathias Dimberg, Jacob Fredriksson, Fredrik Jonsson, Anton Landemark, Fredrik Lundgren, Christian Ignacio Seoane Arata (Igge) och Zlatko Zindovic, Davide Bracaglia, Abas Hassan Ibrahim, Alexander Lienius, Sebastian Nilsen, Samuel Ouattara, Nils Ränkeskog, Albin Wahlquist och Mattias Norgren.

En hel del nya namn i den här truppen jämfört med hur det såg ut förra året. Åter i Söder är speluppläggaren David Bracaglia efter några år i Real Örebro. Med sig därifrån hade han Alessandro Eni som dock inte är med i Hallsberg. Helt nya i klubben är Abas Hassan Ibrahim från Hidingsta, Alexander Lienius från Real Örebro, Sebastian Nilsen från Kopparberg, Samuel Ouattara från IFK Ölme, Nils Ränkeskog från Real Örebro, Albin Wahlquist från Sturehov samt Mattias Norgren som det senaste året tydligen tillhörde Latorp.

Om någon tycker sig känna igen namnet Mattias Norgren beror det nog på att han under flera år tillhörde Håkan Juhlins Talangtrupp som spelade i div 2 och 3 under det inlånade namnet ÖSK Ungdom. Är han i någorlunda form så kommer han att bli en tillgång för laget. Ett intressant nyförvärv är Samuel Ouattara som tillhörde IFK Ölme under en av deras ”storhetstider”. Samuel är en kraftfull anfallare med bra passningsfötter. Förmodligen alldeles för bra för att spela i div 6. En spelare som imponerade på mig i den första DM-matchen mot Nora BK var Realförvärvet Alexander Lienius med ett konstruktivt spel och bra speluppfattning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.