Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: Seriestart i Lidköping

ÖSK Söders damer tar sig an årets första div 1-uppgift på annandagen då de reser till Lidköping för att möta Lidköpings FK. Hemmalaget får nog gälla som favoriter. Dels för att de nog är rätt så bra, dels för att ÖSK Söder fortfarande verkar sakna några av sina normala startspelare.

Till matchen har följande Matchtrupp kallats: Stina Koskilampi (mv), Fanny Edwinzon (mv), Hanna Persson, Rachaelle Swami, Emma Pettersson 99, Olivia Rundberg, Wilma Franssila, Amanda Hanna, Joline Jakobsson, Silvia Erkisi, Agnes Andersson, Matilda Olaisson, Emma Östlund (KIF Örebro), Olivia Puhls, Emma Pettersson 00, Josefine Zandén, Caroline Zandén och Emy Karlberg Traav.

Åter i Söders laguppställning kommer vi alltså att hitta Emma Östlund. Kul! Emma var med KIFs A-lag i Göteborg i dag som oinbytt ersättare. Den andra lånespelaren verkar dock inte ha materialiserats till premiärmatchen. Om det inte är Matilda Olaisson, som jag inte lyckats placera in någonstans. Har spelet med Lillån, men var hon hör hemma nu är oklart.

Jag tror att det blir en tuff match och om Södertjejerna får någonting i poängväg med sig hem till Örebro kommer de säkert att vara nöjda.

ÖSK Söder Dam: Seriepremiär 2017

Matchen spelas på Framnäs IP i Lidköping och börjar kl. 15:00

Tillägg.
Den andra spelaren på lånelistan är Emma Lindén. Emma är född 1999 och har förutom fem allsvenska inhopp för KIF Örebro under fjolåret även meriter från spel med F17- och F19-landslagen. Hon hade dock inte möjligheten att vara med i dagens match.
Mathilda Olaisson är född 2002 och tog steget till ÖSK Ungdoms 02:or under vintern. Hon har Hovsta som moderklubb och tillhörde under det senaste året kombinationslaget från Rynninge/Lillån/Hovsta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.