Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U19: Svår bortamatch mot BP

ÖSK U19 har en av årets svåraste bortamatcher på programmet när de kl 13:00 idag möter Brommapojkarna på Grimsta IP.

Till matchen har följande Spelartrupp kallats: Gustaf Franck (mv), Douglas Bjäresten (mv), Oscar Sandberg, Viktor Franssila, Jonathan Aronsson, Albin Zidaric, Isac Eklöf, Kevin Johansson, Viktor Walldén, Rodin Deprem, Edwin Lundqvist, Lukas Hjort, Oliver Kåhed, Adam Bark, Adam Leijon, John Kakraba och Harald Detlofson (mv).

Anm. Lite ovanligt med tre målvakter i en och samma matchtrupp. Det kan nog bli en korrigering på den punkten. Det är första gången på väldigt länge som jag ser Harald Detlofsons namn i en trupp. Förhoppningsvis är hans skadeproblem nu överståndna och formen på väg mot vad han visade då han var som bäst för två år sedan.

Eftersom U17-matchen mot Trelleborg blev inställd igår är det väl inte omöjligt att det kan bli förändringar i den här truppen. Martin Trinh borde väl till exempel ta en plats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.