Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: Ny målvaktstränare och en konkurrent mindre

Felicia Minorsson tar hand om målvakterna.
ÖSK Söders damer har gjort klart med en ny målvaktstränare efter Crille Neanro. Uppgiften tas över av Felicia Minorsson som återvänt till Örebro efter en del ”kringflackande”. Trots ett förflutet i ÖSK är det inte någon jag kan säga att jag känner till. Hon försvann ur bilden innan jag kom in i densamma. Kul att se att en före detta ÖSKare kan ta över efter Crille.

ÖSK Söder Dam: Ny målvaktstränare hos Söderdamerna

IFK Skoghall ger upp.
Om det är positivt med att Felicia tar över som målvaktstränare kan man inte säga detsamma om en annan av den senaste veckans nyheter. Två dagar innan seriestarten meddelar IFK Skoghall att de måste dra sig ur seriespelet. De har helt enkelt inte tillräckligt många spelare för att kunna få ihop ett fungerande lag. På grund av det väldigt sena beskedet kommer deras plats inte att tas över av något annat lag utan det blir två oplanerade lediga speldagar för övriga lagen i serien.

Att lag på en så hög nivå som div 1 drar sig ur seriespelet precis före eller till och med efter det att serien startat hör tyvärr inte till ovanligheterna. För några år sedan var det Gideonsberg, förra sommaren gav Västerås IK upp under sommarledigheten och i år var det alltså IFK Skoghall som inte klarade av att få ihop en spelartrupp ens innan serien startat.

Nya Wermlandstidningen: Två dagar före premiären – Skoghall lämnar division 1
Vermlands Folkblad: Nyckelspelaren: ”Har inte skötts ordentligt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.