Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17: Tredje gången gillt?

ÖSK U17 har inte fått någon bra start i årets pojkallsvenska. Två förluster har laget inkasserat. När Trelleborg i eftermiddag kommer till Behrn Arena är det väl dags att bryta vad som annars ser ut att kunna utvecklas till en trist resultatsvit.

Eftermiddagens match var ursprungligen inplanerad till påskafton. Av okänd anledning (något passade inte något av lagen) spelas den nu en dag tidigare. En smula oklart är avsparkstiden. Officiellt är den satt till 16:45, men lagen har kommit överens om att ifall planen är tillgänglig så börjar man tidigare.

Dagens motståndare är nyuppflyttade till pojkallsvenskans högsta serie. Detta säger i och för sig inte så mycket om det här lagets spelstyrka, eftersom de flesta av fjolårets seriesegrare nog tillhör U19 nu. Men laget har i alla fall börjat säsongen hyfsat med en vinst (Falkenberg borta 2-0) och en förlust (Häcken henna 0-1).

Till dagens match har ÖSK kallat en rätt stark trupp som innehåller landslagsspelarna från både U16 och U17.

Följande matchtrupp är kallad: Simon Gustavsson (mv), Martin Andersson (mv), Martin Trinh, Manne Ljunghaga, Helmer Andersson, Lucas Parkedal Stenfelt, Carl Henning, Gabriel Moshel, (U16), Bechir Elsgaard (U16), Algot Strömberg (U16), Lukas Julher, Dennis Koss, Jonathan Rasch (U16), Marcus Kanto, Samuel Nielsen, Adam Bark, Nadir Ayeva och Abbubakar Abduwalli.

Utöver trion Helmer Andersson, Marcus Kanto och Nadir Ayeva tillkommer ytterligare fyra spelare från U16 i den här matchtruppen. Jag tror inte att det behöver vara någon svaghet. Det är duktiga spelare.

Tillägg: Det blev aldrig någon match idag på grund av snö(o)vädret.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.