Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U21: Förlust mot Hammarby

ÖSK förlorade eftermiddagens U21-match mot Hammarby med klara 0-3. Av FotbollDirekts direktrapportering att döma var det ingen tvekan om att det var rätt lag som vann. Antalet rapporterade målchanser indikerade att vinstsiffrorna hade kunnat bli större.

Det blir ofta så här i U21-matcher, då lagen inte riktigt matchar varandra styrkemässigt. ÖSK hade visserligen ett antal spelare från A-truppen med till Årsta IP, men Hammarbys A-truppsspelare var fler till antalet och dessutom i många fall mer meriterade.

FotbollDirekts referent tyckte efter matchen.
Välförtjänt seger för Bajen även om ÖSK tog sig i andra halvlek och framför allt blev bortalaget vassare i sista tredjedelen. Bägge lagen hade sina perioder i andra halvlek men Bajen med de klarare målchanserna. Khalili hade ett flertal lägen och borde gjort något mål.
Leo Bengtssons första halvlek var riktigt vass, i andra halvlek var Junior bra i den defensiva mittfältstrollen. Dessa tillsammans med Degerlund och Jajic nog de a-lagsspelare som stärkte sina aktier mest. Noterbart att Romulo fortsätter göra mål, även om det var i ett mindre officiellt sammanhang i dag. I ÖSK var Bark bra och satte Solheim i arbete. Även Ajdarevic aktiv och Sema glimtade till några gånger.

FotbollDirekt: Direktrapportering
Hammarby: Klar seger mot Örebro på ruggigt Årsta

Matchfakta( FotbollDirekt):
19. 1-0 Jajic
29. 2-0 Degerlund
54. 3-0 Romelu

Laguppställning ÖSK (4-5-1): Anton Fagerström – Oliver Kåhed (30), Arvid Brorsson, Sebastian Ring, Oscar Sandberg – Maic Sema, Alfred Ajdarevic, Haris Ordagic, Jonathan Lundberg, Adam Bark – Yannis Mbombo
Avbytare: Viktor Walldén (in 30, ut 60), Martin Trinh (60), Lukas Hjort, Albin Zidaric och Douglas Bjäresten
Anm. Kåhed, Walldén och Trinh spelade alla 90 minuter igår och det var väl därför de byttes av på högerbackplatsen med 30 minuter var på klockan.

Laguppställning Hammarby (4-4-2): T. Markström (A, k) – M. Solheim (A), A. Hultin (U19), M. Degerlund (A), S. Persson (U19) – I. Khalili (A), F. Torsteinbø (A), Martinsson Ng (A), D. Jajic (A) – Bengtsson (A, HT), Romelu Cabral (A)
Avbytare: A. Sequar , Schwenker Frö., G. Gatica (mv) och K. Jarrett (HT)

Nu kan ÖSK ta lite ledigt från U21-aktiviteterna. Nästa match spelas för ÖSKs del först den 8 maj.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.