Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U21: Bortamatch mot Hammarby

ÖSK U21 spelar borta mot Hammarby i eftermiddag. På sin webbplats aviserar ÖSK att följande trupp reser till Stockholm för matchen som spelas på Årsta IP.

Matchtrupp: Anton Fagerström (mv), Arvid Brorsson, Sebastian Ring, Maic Sema, Alfred Ajdarevic, Jonathan Lundberg, Yannis Mbombo, Oskar Sandberg, Oliver Kåhed, Viktor Walldén, Albin Zidaric, Martin Trinh, Adam Bark, Douglas Bjäresten (mv), Lukas Hjort och Haris Ordagic (Nora BK).

En trupp som väl ser lite ihålig ut. Positionsmässigt saknas det en mittback och två centrala mittfältare. Dessutom har U19-spelarna med undantag för Sandberg och Bark avverkat en hel match så sent som igår.

Provspelaren Haris Ordagic har gjort väldigt många mål i de lägre divisionerna och anslöt till Nora så sent som inför årets säsong. Jag antar, att det är Mårten Eriksson och/eller Magnus Wikström som tipsat ÖSK om att hans kvaliteter räcker även för spel högre upp i seriesystemet. Ordagic är bosnier och hamnade på oklara vägar i Degerforsklubben Ängebäck. Under fjolåret spelade han för Västanvik i div 3 Västra Svealand där han blev två i skytteligan med 23 mål på 20 matcher.

År 2015 provspelade han för Degerfors i en U21-match. Han gjorde då både mål och assist, men var ändå inte tillräckligt intressant för att Degerfors skulle gå vidare. Med tanke på att han redan hunnit bli 27 år är det väldigt tveksamt om han är någon ÖSK bör satsa på. Men det är klart – testa i U21-miljö kan man alltid göra.


Hammarbys startspelare: Albin Hultin U19), Samuel Persson (U19), Mats Goberg Solheim (A), Imad Khalili (A), Serge-Junior Martinsson Ngouali (A), Fredrik Torsteinbö (A), Romulo Cabral Pereira Pinto (A), Marcus Degerlund (A), Tim Markström (A, mv, k), Dusan Jajic (A) och Leo Bengtsson (A)
Ersättare: Giuliano Gatica Almqvist (mv, U19), Niklas Shwenkér Fröjdholm (U19), Kevin Jarrett (U19) och Abiel Sequar (U19)

FotbollDirekt: Direktrapportering

Värmlands Folkblad: Haris Ordagic målskytt även i Degerfors
NA: Noraförvärvets sjuka meriter –111 mål på tre år

Hammarby: Hemmamatch mot Örebro måndag 14.30

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.