U15: Oavgjort då ÖSK U15 inledde säsongen

ÖSK Ungdom U15 inledde seriesäsongen med en bortamatch i den regionala serien. Det var Dalkurd FF stod för motståndet, då lagen möttes på Domnarvsvallen i Borlänge.

ÖSK fick en bra start på matchen genom ett mål redan i den första minuten. Hemmalaget kunde sedan på kvittera och ta ledningen innan slutresultatet 2-2 fastställdes med fem minuter kvar att spela.

Matchfakta (2*40):
01. 1-0 Rasmus Gustavsson Engdahl
31. 1-1 Faisal Al-Haji
62. 2-1 Taher Othman
75. 2-2 Joel Andersson Segerlind

Matchtrupp: Martin Meehan, Oscar Windahl, Rasmus Gustavsson Engdahl, Noel Milleskog, Niclas Eriksson Bergmark, Jash Narshi, Mahmoud Madadi, Joel Andersson Segerlind, Theodor Hessel, Jesper Nyström, Herman Ragnarsson, Sebastian Forsberg (k), Hampuz Cederlind (mv) och Emil Olofsson (mv).

ÖSK-lagets nästa hemmamatch spelas mot Karlslunds IF söndagen den 23 april. Innan dess har laget hunnit med att delta i en inbjudningsturnering i Italien under påskhelgen.