Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U19: Hemmapremiär mot Gefle

ÖSK U19 är det enda av ÖSK-familjes U-lag som fått hemmamatch den här helgen. Till Behrn Arena kommer Gefle IF för matchen i juniorallsvenskan.

ÖSK började serien med en oavgjord bortamatch mot FC Djursholm (2-2), där båda lagen haft ledningen för att sedan tappa den. Gefle inledde på hemmaplan med en imponerande seger mot normalt Vasalund, som ofta har väldigt starka lag i den här serien. Den matchen vann Gefle med 4-1. ”Ett välorganiserat förvarsspel och blixtsnabba kontringar var segerreceptet i premiären”, skriver Gefle på sin webbplats om den matchen.

ÖSK skriver på sin webbplats att man kallat följande Matchtrupp: Gustaf Franck (mv), Douglas Bjäresten (mv), Alex Hahne, Viktor Franssila, Jonathan Aronsson, Albin Zidaric, Isac Eklöf, Viktor Walldén, Rodin Deprem, Edwin Lundqvist, Lukas Hjort och Oliver Kåhed.

Det är bara 12 spelare, så den enda som tar en plats på bänken blir en målvakt om ovanstående stämmer. Vi får väl hoppas att man hittar ytterligare några spelare som kan vara med. Speciellt många lär det dock inte bli. U17 har en bortamatch idag mot BK Häcken och dessutom måste man ta hänsyn till U21-matchen mot Hammarby i morgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.