Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17: Bortamatch mot Häcken

ÖSKs lag i pojkallsvenskan fick en väldigt tung start då de förra helgen mötte Helsingborgs IF. Gästerna vann med de katastrofalt höga siffrorna 6-0, i en match där få ÖSKare kom upp till normal standard. ÖSK saknade visserligen de tre U16-spelare som var uttagna till SvFF:s elitsammandragning, men även Helsingborg hade spelare med på det lägret.

Den här veckan kommer dock ÖSK att få med sina tre landslagsmän igen. Dessutom är Martin Trinh och Adam Bark med i truppen igen, vilket innebär en avsevärd förstärkning. (Om de nu spelar där och inte med U19).

Dagens match spelas på Gothia Parks konstgräs och börjar kl. 14:00

Laguppställning: Martin Andersson (mv), Målvakt U15, Lucas Parkedal Stenfelt, Martin Trinh, Helmer Andersson, Manne Ljunghaga, Malcolm Stolt, Samuel Nielsen, Dennis Koss, Marcus Kanto, Adam Bark, Odilon Sangwa, Nadir Ayeva, Lukas Julher, Jonathan Rasch (U16) och Algot Strömberg (U16).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.