Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Herr: DM-förlust mot HOIF

Det blev förlust för ÖSK Söders herrar i gårdagens DM-match mot HOIF. Gästerna från Östernärke vann med 4-3. Det är svårt att få något egentligt grepp om matchförloppet eftersom matchrapporten hos ÖLFF saknar tidsangivelser, men i halvtid stod det i alla fall 1-1.

Målgörare för ÖSK Söder var av allt att döma Cristian Ignacio Seoane Arata och Alexander Lienius. Den senare förmodligen på en bonusstraff. Dessutom hjälpte HOIF till med ett självmål.

Att döma av antalet utdelade varningar var det inte en helt vänskaplig tillställning. ÖSKare fick se det gula kortet vid 5 tillfällen och HOIF kunde klocka in ett gult kort plus en gulkortsutvisning.

För ÖSK startade (enligt ÖLFF): Anton Landenmark (k), Jacob Fredriksson, Alexander Lienius, Fredrik Lundgren, Nils Ränkeskog, Davide Bracaglia, Carlos Alfredo Elias Neyra, Cristian Ignacio Seoane Arata, Zlatko Zindovic, Simon Torstensson (mv) och Mathias Dimberg.
Avbytare var: Fredrik Jonsson, Alessandro Eni, Osman Hassan Hamed och Andreas Lundgren (mv).

Att det blev förlust är väl inte så mycket att orda om. HOIF spelar en division högre upp än Söder och hade av allt att döma en stabil säsong förra året. För Söders del handlar de här matcherna väl mest av allt om att trimma in ett delvis nytt lag inför det kommande seriespelet.

För Söders del återstår nu en gruppmatch i DM. Den 17:e mars möter de Pålsboda GoIF på konstgräset i Hallsberg. Den matchen blir helt avgörande för vilket lag som går vidare till utslagningsdelen av cupen. ÖSK Söder har tack vare en bättre målskillnad fördelen av att ett oavgjort resultat räcker för att de skall gå vidare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.