Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: Generalrepetition mot IFK Norrköping

ÖSK Söders damer avslutar i morgon sin försäsong genom att ta emot IFK Norrköping DFK på Lugnets konstgräs.

Söders damer har haft en märklig försäsong och inte fått spela så många matcher som var inplanerade. Spelarbrist hos motståndarna, snöstorm i Dalarna och nu på slutet en hemmagjord spelarbrist har gjort att många matcher fått ställas in. Bland annat de i vilka man skulle möta Rynninge och Rävåsen, två av årets seriekonkurrenter.

Till mötet med Norrköping har följande Matchtrupp kallats: Stina Koskilampi (mv), Hanna Persson, Rachaelle Swami, Emma Pettersson 99, Olivia Rundberg, Wilma Franssila, Cornelia Färnsten, Joline Jakobsson, Amanda Hanna, Agnes Andersson, Olivia Puhls, Josefine Zandén, Caroline Zandén och Fanny Edwinzon (mv).

ÖSK Söder Dam: Generalrepetion lördag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.