Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ayaz hoppas på spel

Ferhad Ayaz byttes ut redan efter en halvtimmes spel i premiärmatchen mot Jönköpings Södra. Efter matchen avslöjades det att det ”bara” handlade om en så kallad lårkaka och alltså inte om någon allvarligare skada. Men även lårkakor kan ta sin tid att läka beroende på var blödningen inträffat och hur omfattande den är. I Ferhads fall verkar den dock inte vara så allvarlig. Till Fotbollskanalen säger han att han hoppas få speltid redan mot AFC Eskilstuna på lördag.

Fotbollkanalen: Ayaz besked efter premiärskadan: ”Siktar på spel i helgen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.