Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: Ny målvakt ansluter till laget

Det har sett lite tunt ut på målvaktssidan bakom Stina Koskilampi hos Söders damer efter det att Ida Lindell tog steget över till Rynninge IK under vintern. Nu verkar det vara klart med en ersättare efter Ida.

ÖSK Söder skriver på sin webbplats, att Beatrice Kelly Tinnis ansluter till klubben från Chelsea Ladies FC. Söders nya målvakt anländer med flyg till Skavsta idag och sedan är det meningen att Söders logistiknätverk skall ha henne på plats i Linköping till klockan 14:00 då träningsmatchen mot BK Tinnis börjar.

ÖSK Söder Dam: Welcome

Tillägg: Ett ovanligt lyckat förstaaprilskämt från Jonas Ask & Co. Jag tyckte i och för sig att det var märkligt att jag inte kunde hitta några referenser på internet beträffande målvakten, men tänkte att det är nog en junior av något slag. Att hon dessutom fanns med i truppen som skulle spela träningsmatcher gjorde att det såg extra trovärdigt ut. Bra jobbat !. Om nu målvaktsbrister är något man skall skämta om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.