Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Maxtiotår tror att ÖSK blir elva

Fotbollsbloggen Maxtiotår placerar ÖSK på en elfteplats i årets Allsvenska. Bloggaren vars åsikter ofta avviker en hel del från fotbollskoncensus har som vanligt intressanta synpunkter på lagen i årets allsvenska – oftast med en negativ underton. Han har själv varit målvakt och verkar därför anse därför att ingen vet mer om målvaktsuppgiften än han själv.

Maxtiotår: Så slutar allsvenskan

1 kommentar – kommentera

Magnus Sjöholm

Hej! Hittar den här lite syrliga kommentaren till mitt allsvenska tips 2017. ÖSK blev faktiskt elva, Målvakten Oscar Jansson visade att han potential nog är större än Rinnes. Filip Rogic tog steget, Viktor Sköld gjorde det inte… Vore kul med en kommentar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.