Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: Träningsmatch igen

Efter ett ofrivilligt matchuppehåll förra veckan, då Söderdamerna inte fick ihop en spelbar matchtrupp (jag trodde att det var sådant som bara hände andra lag) är ÖSK Söders damer klara för ytterligare en träningsmatch. Säsongspremiären ligger bara två veckor bort nu och det saknas fortfarande en del spelare i matchtruppen för att man skall kunna vara riktigt nöjd (antar jag).

Till lördagens bortamatch mot försäsongspartnern Linköpingsklubben BK Tinnis (div 2) har följande Matchtrupp kallats: Hanna Persson, Matilda Olaisson, Rachaelle Swami, Lisa Sundell (k), Wilma Franssila, Emma Pettersson 00, Emma Pettersson 99, Amanda Hanna, Agnes Andersson, Anna Meijer, Ejla Wennerholm, Olivia Puhls, Erica Andersson, Josefine Zandén, Caroline Zandén, Emy Karlberg Traav och Beatrice Kelly Tinnis.

Några nya namn i truppen. Matilda Olaisson (Lillån?), Amanda Hanna (KIF Örebro F19) samt Beatrice Kelly Tinnis (?) tillhörde inte Söder förra året. Det kan vara så att de känner sig för hur det är att träna och spela med Söder. Ejla Wennerholm och Erica Andersson lånas in från ÖSK Ungdom F02.

ÖSK Söder Dam: Vi försöker igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.