Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2016/17: Hammarby värvar vänsterback

Vinterfönstret är på väg att stängas och ÖSKs matchtrupp är nog mer eller mindre spikade. Några brandkårsutryckningar för sportchefen Sköldmark står knappast på dagordningen. Däremot har väl ryktet om ÖSKs intresse för Hammarbys vänsterback Stefan Batan inte riktigt velat försvinna.

Intressant därför, att Hammarby gjort klart med ytterligare en vänsterback utöver Batan som knappast fått spela i vår.

– Det känns väldigt bra att få in Mario Musa i truppen. Vi får en spelskicklig och mycket välutbildad spelare som kompletterar vår backuppsättning och totala balans i truppen, säger chefsscout Mikael Hjelmberg.

Nu gäller det väl för Hammarby att ”göra sig av” med Batan för att inte belasta lönebudget och truppsämja för mycket. Ett bra förhandlingsläge för ÖSK skulle jag tro med en oönskad spelare i Hammarby. Om det ligger något bakom ryktena om ÖSKs intresse måste man dock först göra klart med vad man vill göra med en av de två vänsterbackar man redan har i truppen. Logi Valgardsson med ett år kvar på kontraktet ligger väl närmast till att skiftas ut.

Hammarby IF: Mario Musa klar för Hammarby

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.