Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2016/17: Hammarby tar in ny vänsterback

Daniel Kristoffersson i Expressen skriver att Hammarby av allt att döma bestämt sig för att ta in en ny vänsterback i truppen. Det handlar om kroaten Mario Musa som till att börja med kommer att lånas in.

På det hela ointressant för ÖSK om det inte vore så, att bland Hammarbys övriga vänsterbackar återfinns Stefan Batan, som hittills under försäsongen inte fått så värst mycket speltid. En spelare som det tidigare ryktas om att det finns ett ÖSK-intresse för. Om Hammarby tar in ytterligare en vänsterback lär behovet av att ha Batan som uppbackning minska ytterligare.

Kristoffersson skriver vidare, att ÖSK funderar på Batan, men ännu inte bestämt sig för om man skall försöka få in honom i ÖSK-fållan. Jag antar, att det mest av allt handlar om att ÖSK funderar vad som i så fall skall ske med Logi Valgardsson. ÖSK lär ju knappast ha utrymme för eller behov av tre vänsterbackar i truppen.

Med ytterligare en vänsterback i Hammarbys trupp ökar pressen för dem att på något sätt bli av med Batan – en onödig lönekostnad i dagsläget för en spelare tränaren inte vill använda.

Expressen: Hammarby lånar in kroatisk vänsterback

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.