Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Res med Kubanerna till Eskilstuna!

Ett public service meddelande från världens bästa Kubaner.


Allsvensk bortapremiär i Eskilstuna och jubileumsfest i Örebro

År 2017 är inte bara året då vi ska öka i röststyrka och antal på Västra Stå. Det här är året då vi firar Kubanernas 15-åriga existens med allt vad det innebär.

Jubileet kommer att uppmärksammas vid ett antal tillfällen. Först ut är den allsvenska bortapremiären i Eskilstuna, lördagen den 8/4, då vi bjuder in till en heldag i ÖSK´s och Kubanernas regim.

Lördagen inleds med en 9 mils resa längs Europaväg 20 då arbetarstaden Etuna och bortamatchen mot AFC är vår destination för dagen. Då intresset för resan och matchen är enormt i våra supporterled har vi tagit fram två avgångsalternativ.

Pubbussarna rullar från Eyravallens nordvästra hörn kl. 10.30 medan direktbussarna lämnar detsamma kl. 13.30. Pubbussarna tar dig till den gemensamma uppladdningen i Eskilstuna medan direktbussarna transporterar dig direkt till matchen.

Priset på resan är satt till låga(!) 100 kr för medlemmar och 200 kr för de som inte är det (medlemskap för år 2017 ingår då i priset). Det här är en satsning modell större!

Resan köps på: http://kubanerna.tictail.com/products/resor
I samband med det väljer du alternativet pub- eller direktbuss.

På plats i Eskilstuna har vi abonnerat Biff Grill & Bar och Gränden för en stor gemensam ÖSK-uppladdning inför matchen. Vi kommer under denna att gästas av sköna DJ´s och profiler med stark ÖSK-koppling.

I kök och bar har vi förmånliga priser på mat och dryck:

Hamburgare 99 :-
Pizza 99 :-
Räkmacka 99 :-

Norrlands Guld 40 :-
Husets röda, vita alt. rosé 40 :-
Cider 40 :-
Alkoholfritt alternativ 29 :-

Observera att det är 18-årsgräns som gäller på uppladdningen.

På matchen ger vi sedan ett stöd värdigt världens vackraste Sportklubb och inledningen på det år då vi firar Kubanernas 15-åriga existens.

När vi är tillbaka i Örebro tar 15-årsfest och förmodat segerfirande vid i Harrys lokaler. Vi återupprepar fjolårets succé och kommer under kvällen att gästas av inga mindre än Skuggan Av Svampen kobinerat med lokala gäst-DJ´s. Paket med resa och matchbiljett kan inhandlas på: http://kubanerna.tictail.com/products/resor

Enbart entré kan på plats för 120 kr i dörren. Notera dock att det är först till kvarn som gäller.

OBSERVERA ATT DET ÄR 18-ÅRSGRÄNS SOM GÄLLER PÅ FESTEN.

Under hela kvällen gäller uppladdningspriser på mat och dryck.

Let us do Etuna away!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.