Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U21: Fjärde gången gillt?

ÖSK U21 har inte haft någon speciellt bra inledning på säsongen. Facit så här pass långt lyder tre matcher och tre förluster. I den senaste bortamatchen mot erkänt svåra IFK Norrköping var laget dock bara några minuter från årets första poäng innan en väl slagen frispark gjorde slut på de förhoppningarna.

Men det blir nya tag idag, då ÖSK tar emot AFC Eskilstuna. Till den här matchen har ÖSK släppt en trupp som väl är ungefär så stark som man brukar tillåta sig i de här sammanhanget. Noterbart är att fyra av årets nyförvärv finns med i truppen.

Spelartrupp: Anton Fagerström (mv, A), Douglas Bjäresten (mv, U19), Kennedy Igboananike (A), Damien Plessis (A), Divine Naah (A), Yannis Mbombo (A), Michael Omoh (A), Patrik Haginge (A), Albin Zidaric (-99), Viktor Walldén (-98), Alex Hahne (-98), Kevin Johansson (-98), Alfred Ajdarevic (A), Jonathan Lundberg (A), Oliver Kåhed (-98), Oscar Sandberg (-98) och Nadir Ayeva (-01).

På sin webbplats skriver AFC United att man skickar Följande Trupp till Örebro: Cem Alpek (mv, A), Amadou Kalabane (A), Michel Dado Termanini (A), Kevin Ali (U19), Aaron Zahui Bazoukou (A), Bun-Dawda Sowe (k, A), Abdelkarim Mammar Chaouche (City), Justin Salmon (City), Ahmed Ibrahim Mustafa (City), Emil Fritzell (City), Felix Wall (City), Hampus Jakobsson (mv, U16), Bachir Katourgi (City), Jacob Lackell (U16), Markus Wahlström (City), Randy Ababio (City).

Det är helt okända namn för mig med undantag av Emil Fritzells. Denne är en duktig målgörare som vann skytteliga i div 2 Södra Svealand förra året med 32 mål för City. AFC Eskilstuna är resultatet av en sammanslagning mellan AFC Uniteds och Eskilstuna Citys organisationer. Meningen är väl att City fortsätter att spela i div 2 och det är alltså därifrån som flera spelare till dagens match hämtats.

2 kommentarer – kommentera

Ösk

Brorsson?

Ficedula hypoleuca

Är på Bosöläger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.