Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P16/01: Salcinovic till Future Team sammandragning

ÖSK U16:s mittfältare Dino Salcinovic är en av 33 spelare som kallats till en elitsammandragning på Bosön mellan den 5:e och 7:e april. I de yngsta landslagsklasserna spelar det fortfarande stor roll vid vilken tid på året man är född. Elitsammandragningar och landslag består i allmänhet så gott som uteslutande av spelare födda under det första halvåret. Future Team är ett initiativ från SvFF:s sida genom vilket man vill uppmärksamma spelare som missgynnas av att de tidigt födda oftast går före.

ÖSKs Dino Salcinovic har haft en riktigt fin inledning på den här säsongen och i ligacupens just avslutade gruppspel vann han klart skytteligan i ÖSKs kvalgrupp. Sex mål på fem matcher är verkligen en riktigt bra utdelning för en mittfältare.

Lägret på Bosön fungerar förutom som träningsläger även som uttagning till det Future Team landslag som i slutet av månaden reser till Tjeckien för att vara med i en 4-nationsturnering.

SvFF: P16/01-landslaget future team till Bosön

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.