Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: Formslip mot KIF Örebros F19

Det tog lite tid för ÖSK Söders damer att komma igång med träningsmatcherna den här vårvintern. Den första, som var mot KIF Örebro F19, fick ställas in på grund av att KIF inte fick ihop något lag och den andra snöade bort i Dalarna. Men nu är det full fart. I söndags mötte man IFK Nyköping, i morgon (tisdag) kväll har KIF Örebro fått ihop sitt F19-lag och på lördag blir det ett lokalderby mot Rynninge.

Mest prestige är det givetvis i försäsongsderbyt mot seriekonkurrenterna från Rynninge, så därför passar det bra att vässa formen mot KIFs duktiga juniorer.

Till matchen har följande trupp tagits ut: Stina Koskilampi (mv), Mathilda Olaisson, Rachaelle Swami, Emma Pettersson 00, Lisa Sundell, Wilma Franssila, Erica Andersson, Emma Pettersson 99, Vanessa Mujic, Agnes Andersson, Anna Meijer, Amanda Nordenby, Olivia Puhls, Olivia Rundberg, Josefine Zandén, Caroline Zandén och Fanny Edwinzon (mv).

En hel del nya namn i den här truppen jämfört med de som spelade i söndags, vilket är bra med tanke på att det blir rätt mycket med tre matcher på sex dagar.

Tillägg: När jag ser min egen rubrik inser jag att den kanske kan missuppfattas med tanke på hur det engelska språket tränger in i det svenska. Här avses alltså slip som i slipa och inte slip på engelska betyder halka. Bara så ni vet.

ÖSK Söder Dam: Andra matchen på kort tid!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.