Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Jimmy Högberg lämnar ÖSK

Jimmy Högberg, ÖSKs fystränare och fysiologiska pådrivare, kommer att lämna ÖSK i början av april. ÖSKs första match, hemma mot J-Södra, blir hans sista med klubben. Därefter reser han med sin familj efter fyra och ett halvt år i ÖSKs tjänst till Curitiba i Brasilien för att ta sig an uppgiften som Performance Manager i Clube Atlético Paranaense.

Detta skriver han på sin Instagramsida.

Detta blir ett stort hål att täta till för ÖSK. Jag antar, att det inte kommer helt oväntat och att klubben vetat att det var något på gång, men ändå. Hans kontrakt med ÖSK löper ut efter den här säsongens slut och jag var ”rädd för” att han skulle plockas upp av någon av de mer penningstarka allsvenska klubbarna. Men så blev det alltså inte. Han har valt en helt annan väg för sin framtida utveckling.

Wikipedia: Clube Atlético Paranaense

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.