Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U16: Ligacupsderby mot Karlslund

ÖSKs yngsta U-lag möter i morgon (söndag) Karlslunds IF i helgens sista ligacupmatch på den inte speciellt åskådarvänliga tiden 20:15. ÖSKarna har ett visst häng på gruppledarna från Elfsborg och vill inte släppa taget om Elfsborg skulle gå på en mina.

Till matchen har ÖSK kallat en trupp bestående av egna 16-åringar och ett knippe 15-åringar från ÖSK Ungdoms verksamhet.

Matchtrupp: Hampuz Cederling (mv, U15), Emil Olofsson (mv, U15), Marcus Kanto, Nadir Ayeva, Helmer Andersson, Dino Salcinovic, Lukas Karlsson, Jonathan Rasch, William Björnsson, Gabriel Moshél, Olle Brorsson, Algot Strömberg, Bechir Elsgard, Joel Andersson-Segerlind (U15), Niklas Bergmark (U15), Rasmus Gustavsson Engdahl (U15), Herman Ragnarsson (U15) och Alexius Bergquist.

Det här är en stark trupp som borde kunna ta med sig tre poäng från matchen. Men jag har sett många sextonårslag från ÖSK besöka Karlslunds Arena under årens lopp bara för att få återvända tomhänta. Varning utfärdas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.