Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U19: ÖSK tar emot J-Södra

ÖSKs U19-lag har ikväll en möjlighet att bättra på sina något skamfilade ligacupsresultat när de tar emot Jönköpings Södra IF. Båda lagen har vunnit en match och förlorat två så här långt. De har inte längre någon chans att utmana om gruppseger och avancemang till cupens utslagsningsdel. För dem gäller i stället att få till lag och spel inför starten av juniorallsvenskan.

ÖSK har kallat följande Matchtrupp: Douglas Bjäresten, Gustaf Franck, Lukas Hjort, Alex Hahne, Martin Trinh, Oscar Sandberg, Albin Zidaric, Viktor Franssila, John Kakraba, Oliver Kåhed, Isac Eklöf, Jonathan Aronsson, Kevin Johansson, Viktor Walldén, Rodin Deprem, Ebrima Jaiteh, Adam Leijon och Nadir Ayeva.

Roligt att se Nadir Ayeva (född 2001) i truppen. Det blir väl inte någon startplats för hans del, men det kan mycket väl bli ett inhopp mot slutet av matchen. Nadir är i år given som startspelare i U17, men i den här matchen möter han spelare som kan vara upp till tre år äldre än vad han är.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.