Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Bolagsstämma för ÖSK Elitfotboll

ÖSK Elitfotboll avhåller sin årsstämma i restaurangmiljö – i alla fall om man skall ta kallelsen bokstavligt. Till sina ägare har man skickat följande epostmeddelande:

Varmt välkommen till bolagsstämma för ÖSK Elitfotboll AB (publ)

Datum: 15 mars 2017
Tid: 17.30
Plats: Restaurang 4e Våningen på Behrn Arena
Enklare mat kommer finnas att köpa på plats.

För att delta på stämman krävs anmälan senast den 10 mars till reception@oskfotboll.se.

Bifogat finner ni kallelse och dagordning samt styrelsens förslag om riktad nyemission. Fullständig kallelse och aktuella handlingar och underlag kommer att finnas tillgängliga på http://oskfotboll.se/om-orebro-sk/om-osk-fotboll/dokument–rapporter.html. Handlingar kan även sändas till de aktieägare som så begär och meddelar sin postadress till ÖSK.

Som aktieägare har du rösträtt på stämman. Utöver aktieägarna är även medlemmar i ÖSK Fotboll välkomna till stämman för att ta del av informationen och kunna ställa frågor, de har dock inte rösträtt.

Kallelsen har offentliggjorts genom pressmeddelande på bolagets hemsida samt genom annonsering i Post och Inrikes Tidningar samt i Aftonbladet. Den finns också tillgänglig på ÖSK:s hemsida. Aktieägare som vill delta på årsstämman ska dels vara införd i den av ÖSK Elitfotboll AB (publ) förda aktieboken och dels anmäla sig hos bolaget senast den 10 mars (se ovan).

Varmt välkomna önskar
Styrelsen i ÖSK Elitfotboll AB (publ)


Viktigt här är framför allt att i morgon fredag den 10 mars är sista anmälningsdagen för deltagande.

Förmodligen flyttar stämmodeltagarna ner till tredje våningen efter det att den enklare maten betalats och förtärts. Det var i alla så det gick till på Spelarinvests tid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.