Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2016/17: Batan varken bekräftar eller förnekar

NAs betalväggsoperatörer fick igår tag på Stefan Batan för att kolla med honom hur det låg till med den påstådda övergången till ÖSK (eller någon annan klubb). Batan var som situationen erfordrar tillräckligt diffus i sina svar för att man egentligen inte skall kunna dra några slutsatser alls.

– Ja, jag har hört om det, men jag vet inte mer än att det går rykten. Jag har läst lite och hört från kompisar. Om Örebro är intresserade så är det bara smickrande.
– Jag trivs jättebra i Hammarby och vill fortsätta där, men man vill spela fotboll också.
– Ja, de har varit intresserade av mig förut, och jag har inget emot Örebro som klubb. Sen har jag bott i Örebro också, i mina unga dagar. Just nu är jag hammarbyspelare, men man vet aldrig.

säger Batan bland annat om sin situation. Sammanfattningsvis låter det väl som om han skulle kunna vara rätt sugen på ÖSK.

Hammarbys sportchef Mats Jingblad, som förmodligen hoppas på att kunna klämma ÖSK på en slant för Batans övergång, förnekar att man söker en ny klubb för vänsterbacken.
Uppgifterna till Fotbolltransfers.com har gjort gällande att Batan blivit informerad om att han inte ingår i den nye tränaren Jakob Michelsens planer, och fått tillåtelse att söka efter ny klubbadress. Detta har dementerats av Jingblad.

Som förhandlare kan Jingblad givetvis inte bekräfta att man gärna skulle vilja bli av med Batan. Det tror jag dock inte att han har något för ifall ÖSK är den tilltänkta flyttadressen. Sköldmark lär inte släppa till många kronor för att ta in Batan i truppen. Dessutom måste väl rimligtvis Logi ha en ny klubb klar innan man kan komma till skott på allvar med Batan och Hammarby. Förslag: Låt Halmstad köpa honom eftersom de inte kan få Batan.

NA (Betalvägg): Batan om flyttryktet till ÖSK: ”Tar det med en klackspark”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.