Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Talangfull målvakt till ÖSK

Ludvig Franck – målvakt som just bytt från Karlslund till ÖSK.


Karlslunds IF skriver på sin webbplats, att Ludvig Franck tar steget över till ÖSK. Ludvig, en av bröderna i en ”målvaktsfamilj” har redan sin storebror Gustaf i ÖSKs U19-trupp.

Ludvigs fina insatser på elitlägret 2015 resulterade i en uttagning till elitlägret på Bosön samt en landslagsdebut för P15-landslaget samma år.  Fjolåret blev sedan delvis förstört av skador, vilket gjorde att det ännu inte blivit några fler landslagsuppdrag för honom.

Hos ÖSK finns det i 00-truppen redan med Adam Bark, Martin Trinh och Odilon Sangwa tre spelare som representerat Sverige i årskullens landskamper. Med Ludvigs övergång blir det alltså nu en fjärde landslagsspelare i gruppen. Dessutom har Samuel Nielsen, Gabriel Yildiz och Simon Gustafsson varit uttagna till SvFF:s elitsammandragningar.

Karlslunds IF: Ludvig Franck till ÖSK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.