Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U16: Tuffare motstånd väntar i den nationella serien

Den U16-serie som SEF driver tillsammans med ÖLFF ser i år faktiskt lite vassare ut i år än vad den gjorde förra året. Då var skillnaden jämfört med de regionala U16-serierna som ÖSK deltog i inte speciellt stor. I år ser startfältet vassare ut sedan både Elfsborg och J-Södra tillkommit.

Det blir följande lag kommer som ÖSK U16 att få möta i den nationella serien: BK Forward, Degerfors IF/ Ungdom, Enköpings SK, FBK Karlstad, IF Elfsborg, IFK Norrköping, Jönköpings Södra, Karlslunds IF och Karlstads BK.

Seriespelet drar igång i början av april och först på ÖSKs spelprogram står en hemmamatch mot Degerfors.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.