Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Försäsong 2017: ÖSK möter Hammarby

I och med att Svenska Cupen färdigspelades i helgen som var blev ett antal lag utan motståndare under de kommande veckorna. Ett av dessa lag var (givetvis) ÖSK. Programmet för tiden fram till generalrepetitionen mot finska mästarna från Mariehamn verkar man ha stakat ut redan innan Häcken nickade in en hörna till 1-1 igår (om utifall).

Den kommande helgen kommer man att ge spelarna en återhämtningsledighet för att sedan på torsdagen (16:e mars) spela en träningsmatch. Motståndare då blir enligt FotbollDirekt Hammarby, som kommer till Örebro för en match som börjar kl. 18:00.

FotbollDirekt: Efter cupdebaclet – Bajen snabbt klart med räcka träningsmatcher

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.