Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Herr: Närkessexan klar

ÖLFF har nu lagt ut spelprogrammet för årets div 6-spel. Förra året var sexan uppdelade på en norr- och en söderserie. I år är dessa två sammanslagna och efter att ha klämt ner några extra lag till sjuan så återstår 12 elitsexor. Det här innebär att det blir fler matcher för ÖSK Söders herrar än vad de fick förra året. Då var det bara nio lag i serien – i år blir de tolv. Vilket ger sex extra matcher över säsongen.

ÖSK Söders konkurrenter i år blir: Axbergs IF, Bobby BK, Glanshammars IF, Hidingsta IK, Lekebergs IF, Lillkyrka IF, Mullhyttans IF, Pålsboda GoIF, Vivalla SK, Åmmebergs IF och Östansjö IF.

Söders första seriematch är inplanerad onsdagen den 26 april. Då möter laget Hidingsta IK hemma på GPP IP. (Det är samma dag som ÖSK har hemmamatch mot BK Häcken i Allsvenskan så det är väl ingen bra dag).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.