Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Cuphelg med U-lagen

Alla ÖSKs tre U-lag är i aktion i helgen – två på hemmaplan och de yngsta i Göteborg. Det har väl inte gått fantastiskt bra än så länge, så jag har en känsla av att det snart är dags att ta de här matcherna som bra träningstillfällen. Det är bara gruppsegrarna som går vidare och till den positionen har ÖSKarna en bit att hämta in. Men man skall ju aldrig säga aldrig – speciellt inte i fotboll.


U19.
ÖSKs U-juniorer har en bra möjlighet att ta sig upp till delad serieledning när de i morgon möter BK Häcken. Göteborgarna leder serien med sex poäng och ÖSK har tre liksom de flesta övriga lag.

ÖSK har kallat följande Matchtrupp: Gustaf Franck (mv), Douglas Bjäresten (mv), Alex Hahne, Oscar Sandberg, Martin Trinh, Albin Zidaric, Kevin Johansson, Isac Eklöf, Adam Bark, Viktor Walldén, Rodin Deprem, Ebrima Jaiteh, John Kakraba, Adam Leijon, Lukas Hjort och Oliver Kåhed.


U17.
ÖSK U17 har efter två matcher hamnat i den något obekväma positionen att ligga sist i tabellen. Med sig från den förra omgången tar man dock att man hämtade upp ett 0-2 underläge mot serieledarna från Oddevold till 2-2. Kanske var det vändpunkten i den här serien. Lördagsmotståndet från Elfsborg har inte heller de börjat gruppspelet speciellt bra.

Följande Matchtrupp har kallats: Martin Andersson (mv), Simon Gustafsson (mv), Helmer Andersson (U16), Carl Henning, Lucas Parkedal, Dennis Koss, Marcus Kanto (U16), Gabriel Yildiz, Nadir Ayeva (U16), Odilon Sangwa, Max Häll, Samuel Nielsen, Johannes Hjulström, Dino Salcinovic, Jonathan Rasch (U16) och Lucas Karlsson (U16).

Laget har fått släppa ifrån sig Adam Bark och Martin Trinh till U19. I stället tar man in några spelare födda 2001.

Anm. Skillnaden mellan U16 och U17 är hårfin. Båda åldersgrupperna tillhör i år samma träningsgrupp (den yngre)


U16.
ÖSKs yngsta U-lag reser på söndag till Göteborg för att möta Mossens BK. Ett på de här breddgraderna helt okänt lag. ÖSK har en vinst och en förlust med sig till den tredje omgången. Detsamma gäller för hemmalaget.

Följande Matchtrupp har kallats: Hampus Cederlind (mv, U15), Dino Salcinovic, Lucas Karlsson, Algot Strömberg, Bechir Elsgard, Alexius Bergquist, Jonathan Rasch, William Björnsson, Olle Brorsson, Theodor Hessel (U15), Joel Andersson-Segerlind (U15), Niklas Bergmark (U15), Rasmus Gustavsson Engdahl (U15), Jash Narshi (U15), Herman Ragnarsson (U15) och Jonathan Johnsson (U15).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.