Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U19: Bortamatch mot GAIS

ÖSK U19 möter idag på bortaplan GAIS i Ligacupen. ÖSK kommer närmast från en väl genomförd match mot Elfsborg. GAIS förlorade i den första omgången mot BK Häcken med knappa 3-2 efter att ha haft ledningen med 2-0 i halvtid.

GAIS lag brukar utmärka sig för ett väldigt fysiskt spel så det gäller för ÖSKarna att vara förberedda på detta. Jag ser i matchrapporten från den första matchen att GAIS drog på sig fyra varningar, vilket måhända är en indikation på att de inte ändrat på sitt spelsätt.

ÖSK har kallat följande Matchtrupp: Gustaf Franck (mv), Douglas Bjäresten (mv), Viktor Franssila, Alex Hahne, John Kakraba, Martin Trinh, Oscar Sandberg, Albin Zidaric, Kevin Johansson, Isac Eklöf, Jonathan Aronsson, Adam Bark, Rodin Deprem, Viktor Walldén, Ebrima Jaiteh, Adam Leijon, Oliver Kåhed och Henrik Westher.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.