Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2016/17: Öppning för Michel?

För knappt två år sedan försökte ÖSK att värva mittbacken Alexander Michel från Syrianska FC. Klubbarna var överens på transferfönstrets sista dag och Michel var sugen på en övergång. Klubbytet gick dock i stöpet eftersom ÖSK inte kunde genomföra en försäljning som man ansåg behövdes för att skapa utrymme för övergången.

Idag kom beskedet att Michel verkar vara tillgänglig igen. Han har under de senaste veckorna provtränat med Djurgården, varit med på deras försäsongläger och även spelat i lagets träningsmatcher. Allt verkade upplagt för en övergång ända tills dess att klubben idag meddelade att det inte längre är intresserade. Så nu står Michel utan klubb och ÖSK är som bekant utan en mittback. Vi får se om övergången nu blir efter med en tvåårig försening.

150331. Länstidningen: Michels övergång gick i stöpet i sista stund
Fotbolltransfers.com: Djurgården ser ut att nobba Alexander Michel: ”Känner mig vilsen”

Mot ett ÖSK-intresse för Michel talar väl att han redan borde ha varit här om ÖSK velat ha honom. Michel har varit utan klubb sedan superettan slutspelades och ÖSK har alltså haft god tid att göra klart med en värvning av honom. Fast nu har ÖSK kanske fått så många nej av tilltänkta mittbackar, att man bestämmer sig för att göra ett omtag. Michel har en bra ålder (fyller 25 i november) och har hunnit skaffa sig en hel del rutin under åren i Syrianska, som verkar vara den enda klubb han representerat på elitnivå.

Alexander Michel. Spelardata från Fotbolltransfers.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.