Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ligacupen startar för U16, U17 och U19

I morgon är det inte bara ÖSKs A-lag som inleder sitt cupspel (på allvar). Även ungdomsakademiernas Ligacup går igång på allvar.

U16.
Lördag 13:00 spelar U16 borta mot Degerfors. Följande spelare har kallats: Hampuz Cederlind (mv, U15), Dino Salcinovic, Lucas Karlsson, Alexius Bergquist, Jonathan Rasch, William Björnsson, Gabriel Moshél, Emil Olofsson (mv, U15), Theodor Hessel (U15), Sebastian Forsberg (U15), Joel Andersson-Segerlind (U15), Sam Khalili (U15), Niclas Bergmark (U15), Rasmus Gustavsson Engdahl (U15), Jash Narshi (U15), Jonathan Johnsson (U15) och Mahmoud Madadi (U15).

Antalsmässigt dominerar faktiskt spelare från U15 i den här matchtruppen. Fjolårets 01-trupp har fått se en del av sina spelare ta steget upp till U17-nivån och i övrigt verkar det som om skador och sjukdomare reducerat antalet tillgängliga spelare.


U17.
Söndag 12:00 spelar U17 borta mot Skövde AIK. Följande spelare har kallats: Martin Andersson (mv), Abbubakar Abduwalli, Odilon Sangwa, Max Häll, Samuel Nielsen, Dennis Koss, Gabriel Yildiz, Marcus Kanto, Manne Ljunghaga, Carl Henning, Helmer Andersson, Malcolm Stolt och Lucas Parkedal Stenfelt.


U19.
Söndag 15:30 spelar U19 hemma mot IF Elfsborg. Tuffast tänkbara motstånd redan i den första matchen. Ingen matchtrupp än från det hållet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.