Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U-trupperna: Generalrepetition inför Ligacupen

Den här helgen är det sista möjligheten för ÖSK:s tre U-trupper att finslipa formen inför Ligacupen som drar igång nästa vecka. ÖSK U16 och U17 möter IFK Norrköping i två söndagsmatcher på Behrn Arena. ÖSK U19 får dock stå över helgen, eftersom Norrköping inte har någon trupp i den äldsta U-klassen. Istället möter ÖSKarna seniorerna från Yxhult på tisdag.


U17.
Dubbelmötet börjar med en match mellan U17-lagen. ÖSK har kallat följande spelare: Simon Gustavsson (mv), Martin Andersson (mv), Helmer Andersson, Marcus Kanto, Abbubakar Abduwalli, Nadir Ayeva, Gabriel Yildiz, Odilon Sangwa, Carl Henning, Samuel Nielsen, Manne Ljunghaga, Malcolm Stolt, Max Häll, Joel Nilsson, Lucas Parkedal Stenfelt, Jonathan Rasch och Dennis Koss.

Saknas i truppen gör bland annat Martin Trinh och Adam Bark. Martin är ju just nu iväg med P17-landslaget på en turnering i La Manga och Adam pustar väl ut efter A-truppens träningsläger i Portugal. Debut för ÖSK efter övergången från BK Forward gör Dennis Koss (mittfältare, tror jag).


U16.
Till det yngre laget har följande spelare kallats: Dino Salcinovic, Lucas Karlsson, Jonathan Rasch, Karl Andershed, Alexius Bergqvist, William Björnsson och Gabriel Moshel. Inte tillräckligt många för att ens få ihop till en startelva. ÖSK har därför kommit överens med Norrköping att man får använda sig av bänkspelarna från U17-matchen. Dessutom är det väl möjligt att det kommer någon från U15, om deras program tillåter det.


Matcherna börjar kl 12:30 (U17) resp. 14:45 (U16).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.