Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2016/17: Ingen test för Vorsah

Det blir ingen fortsättning för Isaac Vorsah hos Örebro SK.
– Isaac är inte det vi letade efter. Vi har andra spår igång som vi jobbar med, säger sportchef Magnus Sköldmark på ÖSKs webbplats.

En av de allra kortaste provträningarna i ÖSK-historien verkar det ha blivit. Vorsah anlände lite drygt halvvägs in i ÖSKs träningsläger, men var då kraftigt förkyld. Så illa däran var han, att det bara blev en halv uppvärmning på träningen dagen innan den sista matchen i Atlantic Cup. På matchdagen dagen därpå lämnade han sedan hotellet tidigt och har sedan dess inte setts till / hörts av.

Svårt att ha någon egentlig uppfattning varför man inte gick längre. Det kan väl inte gärna ha haft något att göra med hans egenskaper som fotbollsspelare eller hans skadehistorik att göra, eftersom ÖSK veterligen aldrig hade möjlighet att testa eller undersöka honom – varken på läkarbänk, träning eller i match.

ÖSK: ÖSK går inte vidare med Isaac Vorsah

Lite oroligt är det nog i ÖSK-leden beträffande den nya mittacken som man inte hittat än. När man hör Axén kommentera läget får man närmast intrycket att kandidaterna står på kö, medan Sköldmark låter mer avvaktande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.