Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ingvarsson och Hasler till Rynninge

Rynninge skriver på sin webbplats, att Patrik Ingvarsson, tidigare tränare i ÖSK Ungdom och ÖSK Söder, ansluter till Rynninge IK som assisterande tränare. Patrik och Rynninges tränare Stellan Carlsson har ett gemensamt förflutet från tiden för Real Örebros första år.

För några år sedan, innan Stellan lämnade Örebro för Örgryte, verkade det faktiskt som om Stellan skulle komma in som assisterande till Patrik i ÖSK Söder. Så blev det inte, men nu är de återförenade om än i ombytta roller.

Rynninge har dessutom gjort klart med två nyförvärv. David Hasler har skrivit på för klubben och Alexander Hallin flyttats upp från U-truppen. Hasler har faktiskt tidigare förekommit i utkanten av ÖSK-sfären. Under hösten 2014 deltog han i en U21-match mot Brommapojkarna och under sommaren 2015 värvades han av ÖSK men lånades sedan ut till sin tidigare klubb Syrianska Kerburan. Såvitt jag vet spelade han aldrig någon match för ÖSK. Det är en duktig vänsterkantsspelare som Rynninge nog kommer att ha glädje av.

Rynninge IK: Patrik Ingvarsson – Stellans högra hand
Rynninge IK: David och Alexander in i A-truppen


Något förvånande hävdar NA i sin ingress till denna nyhet att båda spelarna skall omskolas till målvakter. En uppgift som jag dock betvivlar. Det blir väl sådär när man har någon journalist som sitter uppe i Norrland och inte har någon egentlig aning om vad hen skriver om.

NA: Tre nya värvningar av Rynninge IK: ”Allt känns perfekt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.