Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK avslutar Atlantic Cup på tisdag, eller…

Det blev precis som jag ”räknade ut”. ÖSK får möta AGF Aarhus i placeringsmatchen. Detta skriver ÖSK på sin webbplats. Det blir alltså en revanschmatch för ÖSKs del. De två lagen möttes i gruppspelet förra året och då vann danskarna med 1-0.

Enligt ÖSK skall den matchen spelas på tisdag med start kl 20:45. Om man skall tro det spelschema som Atlantic Cup lagt ut har dock den matchtiden tagits i anspråk av FC Shakhtar och Debreceni VSC i deras match om tredjepriset. Jag antar att om storlaget Shakhtar har synpunkter på matchschemat så anpassar man sig till dem.

Risken för ÖSKs och Aarhus del är väl att man kommit i kläm hos C More som också har synpunkter på hur och när matcherna skall spelas. Eller så har man inte hunnit uppdatera webbplatsen än hos Atlantic Cup. Den tid som är ledig är den tidiga avsparkstiden i morgon (17:00). Vi får se hur det blir med det.

För ÖSKs del hade det givetvis varit bättre att få matchen på tisdagen. Det blir ett rätt hektiskt program med tre matcher på en vecka.

Slutspelet i Atlantic Cup. Men var är ÖSK?

Tillägg.
NA har upptäckt samma sak som jag och dessutom kollat saken med Axel Kjäll. Uppenbarligen vet ingen ännu när matchen skall spelas. Det kan bli måndag, tisdag eller rent av onsdag. Onsdag vore väl bäst. Då får ÖSK och Aarhus mer tid för återhämtning.

NA: Oklart när ÖSK:s match spelas – kan flyttas till onsdag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.