Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Atlantic Cup: Det blir nog Århus för ÖSK

Gruppspelet i årets Atlantic Cup är nu klart. I finalen möts FK Jablonec och HNK Rijeka. Matchen om tredje pris avgörs mellan FC Shakhtar och Debreceni VSC. Sedan börjar arrangörernas ”problem”. Turneringens regler säger nämligen att två lag från samma land inte skall behöva mötas i någon av de tre placeringsmatcherna.

Eftersom både ÖSK och Djurgården slutade på tredje plats får de inte möta varandra. I stället kommer ÖSK förmodligen att ställas mot AGF Aarhus som blev sist i grupp B medan Djurgården spelar mot Aalborg BK, som ÖSK lite tursamt besegrade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.