Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U-lagen: Hektisk helg väntar

Medan A-truppen i Portugal återhämtar sig efter kvällens match mot Jablonec spelar samtliga ÖSKs tre U-lag matcher mot AIK i morgon. Dessutom deltar F17, F15 samt P15 i det regionala gruppspelet i futsal-SM.

U-lagen spelar sina matcher på Behrn Arena enligt följande tidsschema.

11:00 ÖSK U19 – AIK

13:30 ÖSK U17 – AIK
Matchtrupp: Simon Gustavsson (mv), Martin Andersson (mv), Max Häll, Samuel Nielsen, Joel Nilsson, Johannes Hjulström, Gabriel Yildis, Manne Ljunghaga, Odilon Sangwa, Lukas Julher, Carl Henning, Malcolm Stolt, Lucas Parkedal Stenfelt, Marcus Kanto (U16), Nadir Ayeva (U16) och Helmer Andersson (U16)

16:00 ÖSK U16 – AIK
Matchtrupp: Dino Salcinovic, Lucas Karlsson, Jonathan Forsberg, Karl Andershed, Alexius Bergquist, Bechir Elsgard, William Björnsson, Algot Strömberg, Gabriel Moshel, Hampuz Cederlind (mv, U15), Herman Ragnarsson (U15), Rasmus Gustavsson Engdahl (U15), Joel Andersson-Segerlind (U15), Niklas Bergmark (U15), Emil Olofsson (mv, U15), Sam Khalili (U15) och Theodor Hessel (U15).

För futsallagen ser matcherna ut på följande vis:

ÖSK Söder Dam: Dags för SM-kval F17
Matchtrupp: Stina Koskilampi (mv), Ebba Lundkvist, Emma Pettersson, Klara Albertsson, Medina Secovic, Elin Löfgren, Julia Andersson, Vanessa Mujic, Linnea Wetterberg och Agnes Andersson (k)Matchtrupp: Ludvig Attås (mv), Hampuz Cederlind (mv), Mahmoud Madadi, Nicklas Bergmark, Joel Andersson-Segerlind, Rasmus Gustavsson Engdahl, Theodor Hessel, Herman Ragnarsson, Sam Khalili, Jash Narshi och Sebastian Forsberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.