Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P02: Många ÖSKare kallade till testmatch

ÖFF har kallat 34 spelare födda 2002 (eller senare) till en internmatch i Kumla den 11 februari. Nästan halva truppen (14 stycken) består av spelare med ÖSK Ungdom som klubbtillhörighet.

Följande ÖSKare är uttagna: Emil Olofsson (mv), Hampus Cederlind (mv), Elliot Lund, Herman Ragnarsson, Jash Narshi, Joel Andersson-Segerlind, Jonatan Johnsson, Niklas Bergmark, Noel Milleskog, Oscar Windahl, Rasmus Gustavsson-Engdahl, Sebastian Forsberg, Theodor Hessel och Viktor Berséus.

Nya i ÖSK jämfört med hur det såg ut förra året är Niklas Bergmark, Noel Milleskog och Oscar Windahl, som alla tre väl kommer från Sturehov. Lämnat truppen sedan i fjol har Mattias Mannerstål gjort. Han spelar numera för BK Forward.

ÖLFF: KALLELSE: P02 – Internmatch, Kumla 11/2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.