Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17: ÖSK spelar Gothia Cup Tipselit Trophy

ÖSK är en av de 12 svenska föreningar som inbjudits att delta i sommarens Gothia Cup Tipselit Trophy. Detta är en elitcup med deltagande av de bästa svenska lagen i åldersklassen samt 12 speciellt utvalda utländska lag. Årets Gothia Cup Tipselit Trophy pågår mellan 16-22 juli.

Utöver ÖSK har följande svenska lag tagits ut till deltagande i turneringen: Malmö FF, AIK, IFK Norrköping, IFK Göteborg, IF Elfsborg, Kalmar FF, Djurgårdens IF, Hammarby IF, Jönköping S, Helsingborgs IF och BK Häcken.

Tipselit: Svenska lagen klara till Tipselit Trophy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.