Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Futsal: Landslagsspelare och landskamp för Söder Dam

ÖSK Söder Dam skriver, att deras målvakt Stina Koskilampi och målskytt Agnes Andersson tagits ut till ett träningsläger för det svenska F17-landslaget i futsal. Saknas i truppen gör Emma Östlund, som väl borde vara självskriven i de här sammanhangen. Jag antar, att det är hennes övergång till KIF Örebro som innebär att det är slutspelat i futsal för hennes del.

Träningslägret arrangeras i Örebro mellan den 9 och 12 februari och sammanlagt 20 spelare deltar. Lägret avslutas med en träningsmatch mot ÖSK Söder Dam på förmiddagen den 12 februari. Matchen spelas i Idrottshuset och kommer även att finnas tillgänglig via web-TV.

ÖSK Söder Dam: Match mot F17-landslaget i Futsal
SvFF: F17-samling i Örebro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.