Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Bark och Trinh till La Manga-turnering

Svenska Fotbollsförbundet har tagit ut en trupp på 20 spelare som reser till La Manga för deltagande i en fyra-nationersturnering. Med i truppen är de två ÖSKarna Adam Bark och Martin Trinh som alltså får en bekräftelse på att de i högsta grad är aktuella för att få vara med och spela P17 Elite Round (EM-kvalificering) en och en halv månad senare.

Någon trupp är ännu inte utlagd på SvFF:s webbplats, men man kan finna hela truppen på websajten ungdomsfotboll.se

Ungdomsfotboll: Följande spelare är kallade till P17-landslaget & 4-nationsturneringen i La Manga

Normalt borde väl Hammarbyspelaren (tidigare i BK Forward) Elias Durmaz ha varit med också, men han saknas av någon anledning.

Enligt Ungdomsfotboll sträcker sig lägret/turneringen från den 7:e till den 14:e februari. Det innebär att det blir något av en krock med avslutningen av A-truppens Portugalläger om killarna blir uttagna dit och det borde de väl bli. Dessutom kan man fråga sig om en så pass lång frånvaro (Portugal plus La Manga) går att kombinera med deras skolgång. För gymnasisterna brukar det inte vara något problem för de som tillhör någon fotbollsprogram, men jag undrar om man kan vara lika flexibel i grundskolan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.