Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Hög tid att säkra säsongskortet

Den 31 januari (tisdag nästa vecka) är sista dagen som ÖSK håller platserna uppbokade för de som förra året hade köpt ett säsongkort. Den första februari kommer dessa platser inte längre att vara skyddade och det blir fritt fram för vem som helst att boka in en plats som passar (och är ledig).

En nyhet för i år är att det även finns en möjlighet att boka en plats på rad 1-8 på sektionerna B, C och D. I alla fall platserna på de övre av de nu frisläppta raderna är riktigt bra. Jag har själv flyttat över från rad 4 på Södra till rad 8 på Norra läktaren och provsatt min nya plats igår och tyckte att flytten innebär en klar standardhöjning.

Priset för de rabatterade ståplatsbiljetterna på Västra Stå blir från och med den 1 februari 100 kronor dyrare. Januaripriset på 999 kronor för 15 allsvenska samt minst 2 cupmatcher är fortfarande riktigt bra med ett styckpris per match som kommer in strax under 60 kronor. Februari månad blir sedan den sista månaden då ståplats rabatteras. Då kostar dessa biljetter 1099 kronor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.